.

.

YSJJZDE autótelefon Jogosult Egyetemes Gyönyörű Bling Csillogó Autós tartó Automatikus Gravitáció Mobil Állvány Telefon tartó Nők (Szín : Kék)

YSJJZDE autótelefon Jogosult Egyetemes Gyönyörű Bling Csillogó Autós tartó Automatikus Gravitáció Mobil Állvány Telefon tartó

HUF 3226.50

Az áruk közül
A raktárban

"Az egyik Oldali Művelet: Segítségével autós telefon tartó, egyszerűen csatlakoztatható illetve távolítható el a telefont egy kézzel.Ez is nagyon kényelmes, hogy állítsa be a szöget a készülék.Gyönyörű Design : https : Kis mérete miatt a Mágneses autótelefon-Hegy alig észrevehető, amíg nem használják, nem takarja, amikor a vezetés.Kényelmes Zár, majd Engedje el : - Egy gomb kioldó rendszer lehetővé teszi, hogy a zár, vagy engedje, hogy a telefon csak egy kéz működését.Sokoldalú Megtekintése : - Nagyon rugalmas labda-közös 360° - os elforgatás nyújt végtelen betekintési szög.Helyezze a telefon a megfelelő szöget, hogy élvezze egy nyugodtabb, biztonságosabb vezetni.Könnyű Telepítés : a mount rendkívül kényelmes, mert az emberi orientált tervezés.A mount általában könnyű, kompakt, így rendkívül praktikus, könnyen tárolható.".Szolgáltatás : 1. Díszített kiváló minőségű csillogó strassz.Nem blokkolja a látvány, valamint a képernyőn.2. Egyszerű telepítés, mind gyakorlati, egyrészt hozzáférés, Automatikus rögzítő.3. Intelligens kapcsolat, Rugalmas struktúra kialakítása, Gyorsan response4. Kétféle rögzített módon : Autó szellőző írja be vagy illessze be írja.Nagyon stabil, szorító olyan állapotban, míg driving Package tartalmazza : a Telefon tulajdonosa *1 kétoldalas matrica *2 Flat alap *1 Clip alap *1 ASB dió *1 Note : 1. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk a stílus ugyanaz, mint látható a képeken.2. Kérem, engedje meg, enyhe dimenzió különbség oka, hogy különböző kézi mérés.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában