.

.

Wxliner Perfeclan Természetes Láb Spa Medence, Kád Láb Áztató Mosás Vödör Fedél Hordó lábápolás Hordó Fürdő (Szín : D+height26cm)

Wxliner Perfeclan Természetes Láb Spa Medence, Kád Láb Áztató Mosás Vödör Fedél Hordó lábápolás Hordó Fürdő (Szín : D+height26cm)

HUF 6223.50

Az áruk közül
A raktárban

#NÉV?. - : A magas hőmérséklet az ellenállás, ellenálló, formaldehid mentes, finom textúra, hadd élvezze lábfürdő biztonságosan. - Különleges kivitelezés : a felület polírozott.Precíziós csiszolás. - A legfontosabb része a hordó, hogy a folyamat tett kézzel, a mesterember, aki 10 éves gyártási tapasztalat.Hatékonyan akadályozza meg a hordót a krakkolás; ugyanakkor a szélén a hordó sima, tartós. - Nálunk egy választás láb fürdő különböző magasságban.A víz szintje magas, hogy a helyzet a borjú.Nyugtat.Üdvözöljük a Wxliner shop Thirty - hat hagyományos kivitelezés, türelmesen polished Description : A legfontosabb része a lábfürdő hordó, hogy a folyamat tett kézzel, a mesterember, aki 10 éves gyártási tapasztalat.Hatékonyan akadályozza meg a hordót a krakkolás; ugyanakkor a szélén a hordó sima, tartós.A bolt kínál különböző láb kád különböző magasságban.A víz szintje magas, hogy a helyzet a borjú.Nyugtat.Specifikáció : Anyag : cypress Van egy borító : van egy cover Height : 26cm, 36cm Note : 1. Miatt világítási problémák, termékek, képek lehet, hogy egy kis színt, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.2. Mivel a termék természetes fából, az állaga kissé eltérhet a képen.

Nagyobb, mint az információ

Material:
cypress
Is there a cover:
there is a cover
Height:
26cm, 36cm
1. Due to lighting problems, products and pictures may have a slight color, please refer to the actual product. :
2. Since the product is made of natural wood, the texture may differ slightly from the image. :

Termékek a kategóriában