.

.

Wxliner Mély Láb Pezsgőfürdő, Medence, Kád Láb Masszázs Vödör Fedél Hordó Só (Szín : Egy)

Wxliner Mély Láb Pezsgőfürdő, Medence, Kád Láb Masszázs Vödör Fedél Hordó Só (Szín : Egy)

HUF 2443.50

Az áruk közül
A raktárban

- Természetes fa, szilárd, tartós, ellenálló, , zöld, környezetbarát. - Mély design, mély víz áztassa az egész lába, a Természet hydro gyógyfürdő, masszázs, hogy enyhíti a fáradtságot, javítja az alvás, pihenés. - Tartós, tömör fa.Nagyon jó hő megőrzésének, tartsd a víz meleg sokáig, mentsd meg a vizet. - adjunk a különböző gyógynövények, illóolajok áztassa.Fog játszani a hatás a buborék gyönyörű bőr. - Egy u2019 projekt : lábfürdő hordó; B u2019 cikkszám : lábfürdő hordó, fedél, masszírozó, egy fedőt, hogy ne kerüljön víz meleg sokáig.Üdvözöljük a Wxliner shop Wood Méteres Medence, Kád Láb Vödröt a lábfürdő Áztatás Masszázs Spa Description : - Tartós, tömör fa, természetes fa, aroma - Mély design, mély víz áztassa az egész láb Tökéletes eszköz a láb relaxáló - egy fedőt, hogy ne kerüljön víz meleg, hosszú time Specification : - Anyaga : Ciprus Fa - Méret : 40cm átmérőjű, 30 cm, magassága a Csomag Tartalmazza : u2018 A u2019 projekt : lábfürdő hordó.u2018 B u2019 cikkszám : lábfürdő hordó+ fedél+masszírozó.Ha bármilyen kérdése van a csomag tartalma kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Mi úgy fogja érezni, nagyon értékelte!Köszönöm!Megjegyzés : Méret kézi mérés, lehet, hogy egy 0-tól 1 cm-es hiba, tartozik a normális jelenség.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Köszönöm!.

Nagyobb, mint az információ

- Material:
Cypress Wood
- Size:
40cm in diameter and 30cm in height
Package Includes:
u2018A u2019 project:
foot bath barrel.
u2018B u2019 item:
foot bath barrel+ lid+massager.
If you have any questions about the package content, please feel free to contact us. We will feel vey appreciated! Thanks! :
Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Termékek a kategóriában