.

.

TIMEWAY Szivattyú Alkatrészek Rexroth A10VSO140 Hidraulikus Pumpa, Javító Készletek Tartalma:Blokk Henger Dugattyú Cipő szeleptányér Rögzítő Lemez Labdát Útmutató (Szivattyú Javító Készletek A10VSO140)

TIMEWAY Szivattyú Alkatrészek Rexroth A10VSO140 Hidraulikus Pumpa, Javító Készletek Tartalma:Blokk Henger Dugattyú Cipő szeleptányér

HUF 48870.00

Az áruk közül
A raktárban

Kérjük, megjegyzi, ez a link csak akkor tartalmaz : motorblokk,1 db.Dugattyú cipő,9 pc.Szelep tányér,1 db.Rögzítő Lemez,1db.Labda Útmutató, 1db.-Ha kell, hogy más szivattyú alkatrészek,kérem, forduljon hozzám létre új termék lista. 1. Mi szívesen segítünk a gyorsabb express teljesíteni a megrendelését az ingyenes szállítási( DHL, UPS, a FEDEX, a TNT EMS ) kap belül 7~10days, amit te választottad a "normál szállítás" vagy a"Gyorsított szállítás". 2. Pls nézd meg a méret, szerelési, illetve a forgásirány a rendelés előtt ,Amennyiben lehetséges, kérem mutassa meg a teljes Modell Számát.Nagyon behozatali neked!. 3. Biztosítunk különböző modellek szivattyúk Kiváló minőségű.Ha bármilyen egyéb kérdése vagy kérése van, kérem forduljon hozzám. 4. Kérjük, adja meg az öt csillagot, ha ön elégedett a termékeinkkel.Kérjük, megjegyzi, ez a link csak akkor tartalmaz : motorblokk,1 db.Dugattyú cipő,9 pc.Szelep tányér,1 db.Rögzítő Lemez,1db.Labda Útmutató, 1db.-Ha kell, hogy más szivattyú alkatrészek,kérem, forduljon hozzám létre új termék lista.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában