.

.

Tetoválás Termikus Nyomtató, Szakmai Mini Tetoválás át Stencil Gép, Hordozható Termikus Fénymásoló Stencil Nyomtató Tetoválás Művészek, Tetoválás Készletek(USA)

Tetoválás Termikus Nyomtató, Szakmai Mini Tetoválás át Stencil Gép, Hordozható Termikus Fénymásoló Stencil Nyomtató Tetoválás

HUF 1614.60

Az áruk közül
A raktárban

Professzionális tetoválás át a gép, másolatok tervek rá stencil papír gyorsan, hatékonyan néhány egyszerű lépésben.Nem kell, hogy csatlakoztassa a számítógépet, drót-tervezet, majd transzfer papír-át. 110‑220 V feszültség univerzális, nem kell aggódni a használata feszültség.Transzfer nyomtatás a nagy hatásfokú, alacsony lángon, alacsony zajszint, stabil teljesítményt.Alkalmas A5‑A4 transzfer papír típusát, a speciális célja a transfering vonal tervezet (vonalas rajz).Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Tetoválás át Stencil Machine Material : ABS-Szín : Fekete Méret : Kb. 29 x 16.5 x 7.7 cm / 11.4 x 6,5 x 3in Voltage : 110-220 VFunction : Átviteli vonal tervezet (vonalas rajz) Alkalmas Transzfer Papír Típus : A5-A4 Usage : 1. Dugd be, nyomja meg a a gombot a jobb oldalon, majd a power gombot, kigyullad, majd nyissa ki a fedelet az átruházás press2. Dobd el sablon papír (között fehér papír, kék papír).Tartsa a fehér papír előtt.Át a sárga papír át a beviteli felület megállítani, amikor a fehér, kék papír át a kimeneti felület.3. Zárja le a fedelet az átruházás machine4. Helyezze a másolt dokumentumot írással lefelé a papíradagolót.Amikor a gép megragadja a fájlt, nyomja meg a "COPY" gombot.A csomag Lista : 1 x Átutalás Stencil Machine1 x Plug1 x Transzfer Papír Megjegyzés : 1. Ez a termék nem alkalmas színes átutalás, de alkalmas vonal tervezet (pipa vonalas rajz).2. Különleges tattoo transzfer papír kell használni, ahelyett, hogy közönséges papír.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában