.

.

Professzionális Tetoválás Stencil Átutalás Gép 50Pcs Transzfer Papír, Transzfer Papír Kit Termikus Tetoválás Stencil Fénymásoló 110‑220V(#2)

Professzionális Tetoválás Stencil Átutalás Gép 50Pcs Transzfer Papír, Transzfer Papír Kit Termikus Tetoválás Stencil Fénymásoló

HUF 11542.50

Az áruk közül
A raktárban

GYORSAN HŐLEADÁS : Az alsó célja a hőelvezetés lyukak, amelyek gyorsan eloszlik a hő.Nincs szükség arra, hogy cserélje ki az alkatrészeket, tinta, ami sokkal kényelmesebb, mint a többi hagyományos tetováló gép.STABIL TELJESÍTMÉNY : Tetoválás stencil gép gyors átviteli sebesség, alacsony zajszint, stabil teljesítmény, tiszta átvitel a minta, nem könnyű törölje le, kényelmes tetoválás művészek.TISZTA MINTA : A transzfer papír borító könnyen nyit-zár, amely megtarthatja a papír tiszta, egyszerű másolat.50 lap négy réteg A4 transzfer papír, az átadás minta egyértelmű.Ez a tetoválás készlet egy remek ajándék tetováló művészek, valamint a kezdők, valamint azt is meg lehet megvásárolni, mint egy születésnap vagy évforduló ajándék.KÖNNYŰ : ABS héj, környezetbarát, biztonságos, tartós, hosszú távú használat, könnyű, hordozható test, kis méret, könnyen használható, segíts tetoválás művészek, hogy gyönyörű mintákat.KÖNNYEN kezelhető : egyszerű lépéseket, gyorsan, hatékonyan példányát a tervezés, hogy a transzfer papír, majd másolja át a mintát a transzfer papír a bőrt.Hosszú az élet, a munka hosszú időt, nem könnyű, hogy a kárt.Specifikáció : Elem Típus : Tetoválás Stencil Átutalás Gép, Anyag : ABS Termék Méret : Kb.290 x 180 x 80mm / 11.42 x jelzés a 7.09 x 3.15 a Termék Csatlakozó : AC110-220 V 50-60 Hz Szkennelés Módszer : CIS Szkennelési Felbontás : Horizontális : 8dot/mm függőleges : 7.7 vonal/mm-es Effektív Beolvasási Szélesség : Kb.210mm / 8.27 a Fájl Mérete : A5-A4-es mappa Vastagság : 0.06 ~ 0,15 mm / 0 ~ 0.01 Felvétel Módban : TPH Hatékony Nyomtatási Szélesség : Kb.210mm / 8.27 a Termék Funkció : Átutalás tetoválás sor tervezetét, a megtakarítás tetováló művész sok időt Csomag Lista : 1 x Átutalás Gép 1 x angol nyelvű Kézikönyv 1 x Csatlakozó 50 x A4-es Papírokat 1 x Transzfer Hatás Kijelző Papír Megjegyzés : 1. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. 2. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. 3. Ha bármilyen kérdése vagy problémája van, miután megkapta a terméket, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk, hogy segíthessünk. 4. Ha a termék minőségi problémák, akkor cserélje ki, vagy kompenzálása, ingyenes, amint lehetséges.

Nagyobb, mint az információ

Item Type:
Tattoo Stencil Transfer Machine
Material:
ABS
Product Size:
Approx.290 x 180 x 80mm / 11.42 x 7.09 x 3.15in 
Product Plug:
AC110-220V 50-60Hz
Scanning Method:
CIS
Scan Resolution:
Horizontal
Effective Scanning Width:
Approx.210mm / 8.27in 
File Size:
A5-A4
File Thickness:
0.06 ~ 0.15mm / 0 ~ 0.01in 
Recording Mode:
TPH
Effective Printing Width:
Approx.210mm / 8.27in
Product Function:
Transfer tattoo line draft, saving tattoo artist a lot of time
Package List:
1 x Transfer Machine :
1 x English Manual :
1 x Plug :
50 x A4 Transfer Papers :
1 x Transfer Effect Display Paper :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. If you have any questions or concerns after receiving the product, please feel free to contact us so we can help. :
4. If the product has quality problems, we will replace or compensate you for free as soon as possible. :

Termékek a kategóriában