.

.

Labuduo Tetoválás Stencil Átutalás Gép, Tiszta Vonalak Tetoválás Fénymásoló Nyomtató Alacsony lángon A4 Transzfer Papír a Tetoválás Üzlet(#2)

Labuduo Tetoválás Stencil Átutalás Gép, Tiszta Vonalak Tetoválás Fénymásoló Nyomtató Alacsony lángon A4 Transzfer Papír a Tetoválás

HUF 11245.50

Az áruk közül
A raktárban

Könnyű : ABS héj, környezetbarát, biztonságos, tartós, hosszú távú használat, könnyű, hordozható test, kis méret, könnyen használható, segíts tetoválás művészek, hogy gyönyörű mintákat.Stabil Teljesítmény : Tetoválás stencil gép gyors átviteli sebesség, alacsony zajszint, stabil teljesítmény, tiszta átvitel a minta, nem könnyű törölje le, kényelmes tetoválás művészek.Könnyen kezelhető : egyszerű lépéseket, gyorsan, hatékonyan példányát a tervezés, hogy a transzfer papír, majd másolja át a mintát a transzfer papír a bőrt.Gyorsan Hőleadás : Az alsó célja a hőelvezetés lyukak, amelyek gyorsan eloszlik a hő.Nincs szükség arra, hogy cserélje ki az alkatrészeket, tinta, ami sokkal kényelmesebb, mint a többi hagyományos tetováló gép.Tiszta Minta : A transzfer papír borító könnyen nyit-zár, amely megtarthatja a papír tiszta, egyszerű másolat.50 lap négy réteg A4 transzfer papír, az átadás minta egyértelmű.Szolgáltatás : 1. Tiszta Minta : A transzfer papír borító könnyen nyit-zár, amely megtarthatja a papír tiszta, egyszerű másolat.50 lap négy réteg A4 transzfer papír, az átadás minta egyértelmű.2. Gyorsan Hőleadás : Az alsó célja a hőelvezetés lyukak, amelyek gyorsan eloszlik a hő.Nincs szükség arra, hogy cserélje ki az alkatrészeket, tinta, ami sokkal kényelmesebb, mint a többi hagyományos tetováló gép.3. Könnyen kezelhető : egyszerű lépéseket, gyorsan, hatékonyan példányát a tervezés, hogy a transzfer papír, majd másolja át a mintát a transzfer papír a bőrt.4. Stabil Teljesítmény : Tetoválás stencil gép gyors átviteli sebesség, alacsony zajszint, stabil teljesítmény, tiszta átvitel a minta, nem könnyű törölje le, kényelmes tetoválás művészek.5. Könnyű : ABS héj, környezetbarát, biztonságos, tartós, hosszú távú használat, könnyű, hordozható test, kis méret, könnyen használható, segíts tetoválás művészek, hogy gyönyörű mintákat.Hogyan kell Használni : 1. Csatlakoztassa a dugót, a kapcsolót a bal oldalon, majd nyissa ki a fedelet az átruházás gép;2. Dobd el a sablon papír (szendvics fehér papír, kék papír).Tegye a fehér papír tetején.Húzza ki a sárga papírt a bemeneti port függetlenül, hagyja abba, amikor a fehér, kék papír meghaladja a kimeneti port;3. Zárja le a fedelet;4. Helyezze el a másolandó eredetit .

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában