.

.

Láb Héja Maszk 8 Csomag, Bőrradír Láb Maszk Javítás Száraz, Elhalt, Bőrkeményedés, Repedt, Hogy Láb Baba Puha, Sima Touch(Tej)

Láb Héja Maszk 8 Csomag, Bőrradír Láb Maszk Javítás Száraz, Elhalt, Bőrkeményedés, Repedt, Hogy Láb Baba Puha, Sima Touch(Tej)

HUF 1210.95

Az áruk közül
A raktárban

Hordható Láb Maszk : Ez a láb héja maszk célja, mint a zoknit, amely lehetővé teszi a lábát, hogy felszívja a lényeg, minden irányban.hordhatod rendszeres zokni a láb maszkok tartani a maszkot, közel a bőr, jobban felszívja.Hámlasztó Láb Maszk : Ez a láb peeling maszk nyújt hatékony kezelés lehet eltávolítani a megkeményedett, repedezett, callused bőr.Eltávolítja az elhalt, javítása száraz, repedezett bőrt, védi a mosott lábat.Baba Puha Bőr : Viseljen láb héja maszk talpon 50-90 perc, majd vegye ki.A halott bőr a láb le fog esni a bőr olyan puha, mint a baba lábát húzza.Biztonságos Használat : Láb maszk tartalmaz természetes összetevőket, növényi kivonatok.Biztonságosan használható.Javítja a szárazság, érdesség, öregedés, repedés, illetve csökkenti a ráncok megjelenését.Tökéletes ajándék : Ez a láb héja maszkod, lábát mosó mind a férfiak, mind a nők, Használja csak, mint egy jó láb spa a bőrápolás.Jó választás ajándékba is küldenek.Hámlasztó Láb Héja Maszk, Ez a láb peeling maszk nyújt hatékony kezelés lehet eltávolítani a megkeményedett, repedezett, callused bőr.Hordható Láb Maszk, Ez a láb héja maszk célja, mint a zoknit, amely lehetővé teszi a lábát, hogy felszívja a lényeg, minden irányban.Hidratáló Láb Maszk, A halott bőr a láb le fog esni, Ez teszi a lábát a baba puha, sima.Lépés : . 1. Mosd meg a lábad, mielőtt használni, majd áztassuk őket a forró vízben, hogy tompítsa a cuticles. 2. Vegye ki a lábát maszk vágja végig a pontozott vonallal jelzett.Tegye a lábát a maszkot, majd csatlakoztassa ragasztószalag, hogy biztosítsa a láb. 3. Hord a lába maszk a 50-90 perc, hogy lehetővé tegye a hozzávalókat, hogy lesz szívódik fel a bőrbe. 4. Vegye le a lábát a maszkot, majd mossa meg a lábát szappannal. 5. Az elhalt sejtek elkezdenek héja 5-7 nappal azután, hogy az első alkalmazás.Nem erőszakkal eltávolítani az elhalt bőrt a lábát, hadd héja természetesen.FONTOS TIPPEK : .Csak külső használatra.A terméket ne használja, ha terhes vagy szoptat.Nem vonatkozik a sérült, irritált vagy sérült bőrre.Patch teszt szükséges, ha először használja ezt a terméket.Ha a bőr irritációja, ne használja.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában