.

.

Inalsion 2/3 DB Mérhető Fűszer Szorítani Üveg,Szósz, Szorítsd meg az Üveget,Nyomkodjuk Fűszer Palack, Kupak,Tartós, Újrafelhasználható,Alkalmas a Különböző Fűszerek. (3PCS)

Inalsion 2/3 DB Mérhető Fűszer Szorítani Üveg,Szósz, Szorítsd meg az Üveget,Nyomkodjuk Fűszer Palack, Kupak,Tartós, Újrafelhasználható,Alkalmas

HUF 3469.50

Az áruk közül
A raktárban

[Hordozható Szorítani Szósz Üveg] : Tiszta szorítani üveg működik mind a vékony, vastag, fűszerek,nem túl nagy, mert a felesleges hulladék, sem túl kicsi, hogy blokkolja a szószok, mint BBQ,egy egyszerű szorítani, akkor a pontos összeg a szószok, valamint az öltözködés nem lesz gond. [5 Lyuk Szorítani Üveg] : 5-nyílás kialakítása a tetején, egyetlen port 1mm átmérőjű, öntsük ki a fűszerek több egyenletes, kényelmes, gyors, extrudálás.Az üveg nem túlcsordulás, könnyen tisztítható. [Minőségű Anyag] : Készült élelmiszer-minőségű PP+PE+PC, nem mérgező, környezetbarát, BPA-mentes, biztonságos használata, többször is használhatóak.Egy biztos eszköz a konyhában. [Tökéletes Design] : Cserélhető matrica, ingyen, hogy jelölje meg a nevét, a szósz, átlátszó porvédő, többrétegű védelem, porálló, illetve rovaroktól, tiszta, higiénikus. [Nagy Kapacitású] : Kb 11.8 oz/350ml.A tiszta test skála lehetővé teszi, hogy könnyen azonosítható, a fűszerek, az üveg test anyaga PE anyagból, rugalmas, könnyű szorítani.Szorítsd fűszer üveg.Szín : 3pcs.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában