.

.

GYMEIJYG Hordozható Öltözőben, Egyszerű, Mobil öltöző Szobát, Ruházati Bolt, próbafülke Adatvédelmi Partíció Függöny 14 Színben, 3 Méretben (Szín : Kék, Méret : 80x80x200cm)

GYMEIJYG Hordozható Öltözőben, Egyszerű, Mobil öltöző Szobát, Ruházati Bolt, próbafülke Adatvédelmi Partíció Függöny 14 Színben,

HUF 2686.50

Az áruk közül
A raktárban

[Próbafülke] Kényelmes szétszerelés, szerelés, vízhatlan, mind a nem-deformáció, árnyékolás, a képernyő védelme, adatvédelmi, kényelmes szövet, könnyen érdekel, szép, divatos. [Adatvédelem] használata puha szövet, jó kendő, vastag szövet hatékonyan a személyes adatok védelme, valamint elkerülje a szégyent, mikor átöltözik. [Erős teherbírás] A merev fém szerkezet nem könnyű, hogy torz az erő, de lehet helyezni, határozottan ellenáll a gravitáció kb 130 KG. 【Próbafülke】Tökéletes design masszív szerkezetet, alkatrészeket zárójelben megakadályozza, hogy a berendezés a remegés vagy sérülése a szállítás során, vagy használni. [Alkalmazási] Az öltöző elegáns, egyszerű.Használható a ruházati üzletek, bevásárlóközpontok, irodák, stb.Nagyon alkalmas az átmeneti wc, valamint kültéri használatra katasztrófák.Core értékesítési pont : 1. Könnyen tisztítható cloth2. Az anyag jó árnyékoló properties3. Fém cső megvastagodása treatment Product paraméterek : ● Neve : öltöző● Keret anyaga : fém● Méretek : hossz x szélesség x magasság● Kell állítani : igen * Szín : a 14 féle●Küldés : hookpacking list Coat rack x1 Curtain x1pay figyelem : Mi csak eladni az öltözőben, a többi dekoráció.Ugrás a kezdőlapra a boltban, a tallózás több terméket, boldog vagyok, hogy válaszoljon a kérdésekre a termékeket, kérjük, küldjön egy e-mailt (válasz 24 órán belül).

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában