.

.

Guolarizi 3 Kerekes Kerékpár Kosár az Idősek, a Nők, Férfiak. Felnőtt Tricikli Három Kerék Kerékpár 7 Sebesség, 24 Hüvelykes Kerék Rakomány Kosár (Fekete)

Guolarizi 3 Kerekes Kerékpár Kosár az Idősek, a Nők, Férfiak. Felnőtt Tricikli Három Kerék Kerékpár 7 Sebesség, 24 Hüvelykes

HUF 53331.75

Az áruk közül
A raktárban

【TÖKÉLETESEN TRICIKLI】- Ez a Teljes méretű Tricikli Felnőttek Számára Tökéletes Azok Számára, Akik Szeretnék Élvezni A Szabadban.A háromkerekű Design Nagyobb Stabilitást Biztosít, Mint Egy Kerékpár. 【Javasolt Emlékeztető】 1. Állítható Ülés Magasság : 80-90cm/31.5-35.4 2. Alkalmazható Tartomány Magasság : 160-180cm/63-72.8. 3. A Telepítési Utasításokat A Tricikli Vagy Zárt A Csomagot, Kérjük, Figyelmesen Olvassa El, Mielőtt Telepíti Az Tricikli. 4. Minden Eszközt Tartalmaz A Csomag, Kiegészítő Eszközök. 5. Kérjük, Tudatosan Betartsák A Helyi Közlekedési Szabályokat, Amikor Utazik. 【ROBUSZTUS DESIGN, KÖNNYŰ TELEPÍTENI】Lineáris-húzza Fékek Szállít Sima, Intuitív áll Meg mind az Első, Mind a Hátsó Sárvédők Segít megőrizni Ruházat Tiszta Nedves Időjárás.Ez A Tricikli Egy Nagy Hátsó Bevásárló Kosár, Mely Kényelmesen Tele Készletek Is Alkalmas Piknikezésre A Tárolást Élelmiszert. 【NAGY KAPACITÁSÚ BEVÁSÁRLÓ KOSÁR】- Ez a Tricikli Egy Nagy Hátsó Kosár, Töltse Fel Kényelmesen Kosár Élelmiszert, Készletek, Vagy Bármi Megfelel A Napi Bevásárlás Közben, hogy Formában maradjon.Masszív Acél Konstrukció Támogatja Kapacitás Legfeljebb 350 Kg. 3 kerekű Design azt Jelenti, Hogy Mindig lesz Egy Következetes Lovagolni, Meg Egy Keret, Hogy Maradj Erős, Egyenletes. 【Termék Paraméterek】Termék Bruttó Súly (kg/lb) : 28.6 kg/63.1 lb Termék Nettó Súly (kg/lb) : 25.9 kg/57.1 lb Termék Mérete (cm-ben) : 180x102x78cm/70.8x40.1x30.7in Csomagolás Mérete (cm-ben) : 110x66x29cm/43.3x25.9x11.4 Fék Típus : V-Fék teherbírás (kg/lb) : 350lb, Hogy Lehet Hajtani : Nincs, Hogy a Változó Sebesség : 7 Sebesség Kerék Mérete : 24 Cm Anyaga : Magas Széntartalmú Acél.A magas széntartalmú acél váz, bevásárló kosár, nagyon alkalmas a lovaglás a háziállat, vagy a vásárlás a szupermarketben.Ez a tricikli lesz egy gyakorlati eszköz a mindennapi életben.Ezt fel lehet használni a szórakozás, vásárlás, vagy a testmozgás.Többé nem kell aggódnia, lovaglás, míg nincs hová vinni a holmiját.Lehet lovagolni biztonságosan, kényelmesen a város utcáin, strandok, vagy bicikliút.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában