.

.

Guolarizi 27.5 inch Mountain Bike Összecsukható Shimanos 21-Sebesség, Magas Széntartalmú Acél Keret Teljes Felfüggesztés Bike Tinédzserek, mind a Felnőttek(A Gyermekek a Felnőttek ) (Fehér)

Guolarizi 27.5 inch Mountain Bike Összecsukható Shimanos 21-Sebesség, Magas Széntartalmú Acél Keret Teljes Felfüggesztés Bike

HUF 53383.05

Az áruk közül
A raktárban

?【High-Tech Keret】Fény, Magas Széntartalmú Acél Keret Tele Van Jellemzője, Hogy Az Út Jobb.A Jó Teljesítmény Teleszkópos Villa, Hogy A Játékos Elég Új Versenyzők, Tapasztalt Úszó Lovaglás A Csomagolt Egyetlen Pályán, Hogy A Laza Dolgokat. ?【21 Sebesség Szakmai Transmissiona】Összecsukható Kerékpár, Magas Széntartalmú Acél Kettős Felfüggesztés Mountain Bike Keret. 21 sebességes Váltó, Lehetővé teszi, Hogy Váltsunk Át A Fogaskerekek Nagyon Gyorsan, A keze Ügyében, Így Gyorsan Válassza ki A Felszerelés Minden Terepen.Élvezze A Különböző Sebesség Kerékpáros Élményeket, Mint A Szél, Üldöző. ?【Teljes Felfüggesztése & Puha Ülés】Nagy sűrűségű Hab Mérkőzés, Dupla Erős lengéscsillapítók Kihívás Hegy, parlagon heverő Is Hatékony Az Úton, Ösvényen, Város, Tengerpart, Vagy A Hó Stb. ?【Legjobb Választás】Számára, akik a Különböző magasságú Meghódítsa Minden Off-road Nyomvonal Könnyedén.Elöl-Hátul Dupla Tárcsafék Tökéletesen Biztonság Fokozása, Valamint Ellenőrizhetőség A Motorosok.Kerékpárok Alkalmas A Kerékpározás Szerelmeseinek, Irodai Dolgozók, Valamint Főiskolai Hallgatók, Amely Több. ?【Gyorsan Összecsukható Keret Hegy Kerékpárok】Összecsukható Kerékpárok A Felnőttek 24.Szabadulj Meg A Bajt, A Kerékpár, Hogy Nehéz Cipelni, Tedd Be A Csomagtartóba, Majd Vigye Be A Metróba.Menj, Ahova Akarsz, A Kerékpár.Ismételt Összecsukható Teszt, Nem Könnyű Deformáció, Laza.Csak Használja Összecsukható Csat, Könnyen, Gyorsan Fold Kerékpár. ♥[Állítható Összecsukható Kerékpár] Állítható nyereg igényeinek kielégítésére az emberek a különböző magasságban.Felszerelt gyorskioldó klip, hogy segítsen gyorsan hajtsd a kerékpár.Most, hogy a kerékpár, ha valaha is menni anélkül, hogy azokat a bosszantó kerékpár állványok vagy kockáztatja a veszélyeket zár be a nyilvános terek.♥[Hordozható Használni] Könnyen összehajtható, könnyen tárolható.A kerékpár foldsd szépen, körülbelül 15 perc alatt képes tárolni tökéletesen be a csomagtartóba, azt, hogy az irodában, vagy áruház szépen a szekrényben.Kerékpár kínál egy nagy kört a kényelem a hordozhatóság. ♥[Nagy teljesítményű, magas minőségi] Könnyű, erős, 17-es acél keret, 27.5-es kerekek, valamint a magas minőségű első villa, kényelmes sokk abszorpciós teljesítmény, így sima cirkáló, pihentető lovaglás élményét.♥[Megfelelő Tömeg] Hordozható, tartós, könnyű figyelembe meg lovagolni.Streamline keret kialakítása alkalmas a hallgatók, irodai dolgozók, városi környezetekben, közel commutin Package Tartalma : 1x kerékpár.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában