.

.

GLVSZ 27.5 inch Mountain Bike Összecsukható Shimanos 21-Sebesség, Magas Széntartalmú Acél Keret Teljes Felfüggesztés Bike Tinédzserek, mind a Felnőttek(A Gyermekek a Felnőttek ) (Zöld)

GLVSZ 27.5 inch Mountain Bike Összecsukható Shimanos 21-Sebesség, Magas Széntartalmú Acél Keret Teljes Felfüggesztés Bike Tinédzserek,

HUF 55412.10

Az áruk közül
A raktárban

?【Legjobb Választás】Kerékpár Vagy A Túlsúlyos Termékek, Ha Vannak Karcolások Vagy Okozott Kárért Során A Hajózás, Akkor Kérjük Lépjen Velünk Kapcsolatba Közvetlenül A Segítséget.Mi Mindent Megteszünk, Hogy Megoldja A Problémát A Leggyorsabb!. ?【Jó Minőségű】 : Ideális Korosztály 14 Legfeljebb Minimális Lovas Magasság 5,5 Méter; Tartós Acél Váz Alátámasztva Az Élettartama Korlátozott Garancia (lásd a használati utasítást); teleszkópos Villa Kezeli a felszíni Mártogatós Egy Simább-érzés Lovagolni. ?【21 Sebesség Szakmai Transmissiona】Összecsukható Kerékpár, Magas Széntartalmú Acél Kettős Felfüggesztés Mountain Bike Keret. 21 sebességes Váltó, Lehetővé teszi, Hogy Váltsunk Át A Fogaskerekek Nagyon Gyorsan, A keze Ügyében, Így Gyorsan Válassza ki A Felszerelés Minden Terepen.Élvezze A Különböző Sebesség Kerékpáros Élményeket, Mint A Szél, Üldöző. ?【Összehajtható &Összecsukható Design】Fel Van Szerelve Egy Gyorskioldó Klip, Ami Segít, Hogy Gyorsan Hajtsd A Kerékpár, Könnyen Összecsukható Tárolt, A Sarokban, A Lakás Vagy A Csomagtartóba, Majd Végzett Magával. ?【Szerelési Útmutató】85% - Át Előre összeállított,könnyen Összeszerelhető, Összeszerelési Eszközök Tartalmazza.Ha Bármilyen Kérdésed Van A Motorral, Kérjük, Ne Habozzon Kapcsolatba Lépni Velünk.Kérlek, Ne állítsd Össze A Villával VISSZAFELÉ.Gumiabroncs méret : 27.5 inches Product nettó súly (kg/kg) : 20 kg/44lb Product mérete (cm-ben) : Hossz 175cm/68.8 Magassága 100cm/39.3 in Packing mérete (cm-ben) : 140x74x19cm/55x29x8in Brake típus : lemez brake Load kapacitás (kg/kg) : 100 KG/220lb Whether az összecsukható : yes Transmission típusa : 21 speed Tire méret : 27.5 cm.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában