.

.

Fűszer flakon, 5 Lyuk Szósz, Fűszer Üveg, Ketchup Összenyomja Üveg, Mérhető Fűszer Műanyag fecskendő Üveg, a Ketchup, Szósz, Mustár, Szirup (Fekete+Szürke)

Fűszer flakon, 5 Lyuk Szósz, Fűszer Üveg, Ketchup Összenyomja Üveg, Mérhető Fűszer Műanyag fecskendő Üveg, a Ketchup, Szósz,

HUF 1738.80

Az áruk közül
A raktárban

✿【Mérhető Fűszer Szorítani Üveg】Ez a fűszerezés üveg tervezett egyedi öt-lyuk szósz port, egyetlen port 1mm átmérőjű.A palack könnyen szorítani, hogy öntse ki a fűszerek több egyenletesen, így kényelmesebb a használata. ✿【Átgondolt Tervezés】Kis aljzathoz, könnyen irányítható dózis, Közel illeszkedő üveg fedél, nem csak a por bizonyítéka, higiénikus, de azt is megakadályozza, kiömlik, nem szivárog, könnyen tisztítható.A tiszta test skála lehetővé teszi, hogy könnyen azonosítani a fűszereket. ✿【Kiváló Minőségű】Készült élelmiszer-minőségű PP+PE+PC, nem mérgező, környezetbarát, BPA-mentes, hogy az élelmiszer az egészségesebb, biztonságosabb.Használható magabiztosan többször is. ✿【Barbecue Alapvető】Ruha a legtöbb a szószt, nem túl nagy, mert a felesleges hulladék, sem túl kicsi, hogy blokkolja a szószok, mint BBQ, egy egyszerű szorítani, akkor a pontos összeg a szószok, valamint az öltözködés nem lesz gond. ✿【Széles Használt】Egy biztos eszköz a konyhában, tökéletes tárolására szószok, folyadékok, szósz, olíva olaj, ketchup, mustár, csípős szósz, szójaszósz, juharszirup, salátaöntet, stb.Tökéletes GRILL, kempingezés, sokkal több.Szín : Fekete+Szürke.

Nagyobb, mint az információ

Name:
Measurable Condiment Squeeze Bottle
Material:
PP, PE, PC
Capacity:
350 ml/11.8oz
Color:
Black, Gray, Red
Size:
7.3 * 19cm/ 2.9 * 7.5in
Package Included:
2/3 Pcs * Condiment Squeeze Bottles :

Termékek a kategóriában