.

.

Fali Matrica a Nappali 3D Fali Dísz, Fém Ventilátor Fali Dekor Virág a Nappali, Folyosó Fali Dísz Kínai Modern, Kreatív, 3D Lóg Fali Dekoráció (Szín : a Lepke Orchidea A)

Fali Matrica a Nappali 3D Fali Dísz, Fém Ventilátor Fali Dekor Virág a Nappali, Folyosó Fali Dísz Kínai Modern, Kreatív, 3D

HUF 9450.00

Az áruk közül
A raktárban

Környezetbarát anyagok, sosem halványul el. ❀A matrica előre vágott lehet illeszteni bármilyen felületen pár perc múlva.Mutasd meg a kreativitás, illetve művészi tehetségét, tudod rendezni őket, az ön igényei szerint; ha aggódik, hogy a matricát le fog esni, egy hajszárító lesz a jó választás.Vidéki stílusú dekoráció : A fém jele a parasztház alkalmasak mosoda, konyha, iroda, fürdőszoba.Dekoratív bejárat, szép az élet : aranyos, ötvözve a Skandináv stílust, így a szoba egy kicsit több művészi légkör.Forrás gyári, vadonat közvetlen ellátási : a keverék kézimunka art teszi, hogy mind a belső, mind a külső.Régi kézműves penész, a gyártás, a kiválasztott, kiváló minőségű alapanyagok, minősített termék, minőség-ellenőrzés, gondosan csomagolva szállítjuk.Kikötés : 1. Mivel kézi mérés, a méret, lehet, hogy hiba, 1-2 cm.2. Mint a fény, a monitort, majd a kamera különböző, enyhe szín különbség oka lehet, főként az összes színeket.3. Mivel a hosszú szállítási idő, a csomagolás lehet, hogy a szállítás közben sérült (nagyon ritka kivételnek).Ha a csomagolás sérült, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a visszajelzést.Köszönöm a megértését.4. Ha még nem kapta meg a csomagot, de a szállítási határidő közeledik, kérjük, ossza meg velünk meghosszabbítja a szállítási határidő, köszönöm.Köszönjük, hogy meglátogatta a boltban, gyere el legközelebb, szeretném, ha boldog vásárlás, köszönöm!.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában