.

.

DXIUMZHP Jármű Tartók Telefon Mount Vezeték nélküli Autós Töltő Autós Vezeték nélküli Töltő, Mobiltelefon tartó, Automatikus Rögzítő Indukciós Navigációs Levegő Kilépő Konzol (Szín : Fekete)

DXIUMZHP Jármű Tartók Telefon Mount Vezeték nélküli Autós Töltő Autós Vezeték nélküli Töltő, Mobiltelefon tartó, Automatikus

HUF 11637.00

Az áruk közül
A raktárban

【Vezeték nélküli töltés állni】 : Okos, gyors töltő autós vezeték nélküli töltő, mobiltelefon tartó,támogató nemzetközi vezeték nélküli Ql töltés standard technológia, kompatibilis 5 V/9 V kettős töltés üzemmódban, fix frekvencia gyors töltés, biztonságos, stabil. 【Auto-érzékelő autó, telefon tulajdonosa】 : Amikor a smart érzékelő észleli, hogy a telefon le, a teljesen automatikus karom automatikusan rögzítse a telefon;Az autós mobiltelefon tartó is található egy gomb felengedése rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a zár, vagy engedje, hogy a telefon csak egy kéz működését. 【Végtelen Betekintési Szög】 : Műszerfal mobil telefon konzol lehetővé teszi a 360 fokos labda fejét, így a legjobb látószöget.Tudod, hogy a telefon bármilyen irányban. (vízszintes, függőleges vagy több) Akár beszélgetés, zenehallgatás, vagy a töltés, akkor biztonságosabb a vezetés élményét. 【Puha Pad védi a telefont】elkerülése érdekében a bilincs karcolás a telefon, használjuk a szilikon pad a szorító formában belül;A bilincs van egy kis sovány aktív, valamint a Szilikon Pad, hogy tartsa a telefon tökéletesen.Is használunk szilikont a levegő vent clip, hogy megvédje a nyílás a semmiből. 【Univerzális telefon tulajdonosa】 : Alkalmas ios minden típusú 4-7inches széles eszközök.Alkalmas a legtöbb levegő kivezetése, mint a vízszintes/függőleges/kerek/ferde.Infravörös indukciós automatikus clamping Smart gyors töltő autós vezeték nélküli töltő mobiltelefon tartó⭐ Adatai : Név : Easy clip autótelefon mount Suitable ios minden típusú 4-7inches széles eszközök.Alkalmas a legtöbb levegő kivezetése, mint a vízszintes/függőleges/kerek/ferde Vonatkozó részek : légkondicionáló outlet, műszerfal Töltő teljesítmény : 10 W Szín : arany, black Material : PC+ABS, silicone Easy kell telepíteni, illetve használni, a kocsi dash telefon tulajdonosa lehet telepíteni néhány seconds Packing lista : 1 autótelefon-Hegy⭐! !megjegyzés 1. Mi csak eladni telefon tulajdonosok, más elemeket a képen felvételi props2. Szín különbség állhat fenn között számítógép jelenik meg.3. Mivel kézi mérés, a hiba az 1-2 cm / 0.4-0.8 cm, kérjük, tegye meg a tényleges termék, mint a standard, a megértés.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában