.

.

DXIUMZHP Jármű Tartók Easy Clip Telefon Csatlakoztatási Autó Telefon Tartó, Levegő Kilépő Autós Navigációs Konzol (Szín : K)

DXIUMZHP Jármű Tartók Easy Clip Telefon Csatlakoztatási Autó Telefon Tartó, Levegő Kilépő Autós Navigációs Konzol (Szín : K)

HUF 5062.50

Az áruk közül
A raktárban

【Több Látószög】 : Az autós tartó tud forgassa felfelé vagy lefelé a különböző szögek, amely optimalizálja a megjelenítési képességekkel.Ez az autó tartó mobiltelefon van egy rendkívül rugalmas labda-közös 360° rotáció, amely végtelen betekintési szög.Helyezze a telefon a megfelelő szöget, hogy élvezze egy nyugodtabb, biztonságosabb vezetni. 【Biztonságos, Stabil Mount】 : A Levegő Vent Clip stabilizálni ez az Autó csatlakoztatni a telefont a kocsiban szellőző;A gumi pad a csipesz univerzális műszerfal mobiltelefon jogosultja megvédi a telefont, műszerfal sérülés, karcolás. 【Egykezes működtetés】 : Az autós mobiltelefon tartó is található egy gomb felengedése rendszer, amely lehetővé teszi, hogy a zár, vagy engedje, hogy a telefon csak egy kéz működését;Automatikus zár modell segítségével a mobil telefon saját gravitációs vezetni a klip automatikusan pszichológus, valamint csipeszt. 【Univerzális telefon tulajdonosa】 : Alkalmas ios minden típusú 4-7inches széles eszközök.Alkalmas a legtöbb levegő kivezetése, mint a vízszintes/függőleges/kerek/ferde. 【Minőségi szolgáltatás】 : Ha bármilyen probléma a használat során, kérjük, írjon nekünk, akkor önnek egy megfelelőt.Elfogadja fordított háromszög kohéziós design, erősen zár a súlypont a mobil telefon, félelem nélkül göröngyös utak⭐ Adatai : Név : Easy clip autótelefon-hegy Szín : mint shown Material : Alumínium ötvözet, PC+ABS, szilikon Telepítés helye : légkondicionáló outlet, eszköz panel Easy kell telepíteni, illetve használni, a kocsi dash telefon tulajdonosa lehet telepíteni néhány seconds Packing lista : 1 autótelefon-Hegy⭐! !megjegyzés 1. Mi csak eladni telefon tulajdonosok, más elemeket a képen felvételi props2. Szín különbség állhat fenn között számítógép jelenik meg.3. Mivel kézi mérés, a hiba az 1-2 cm / 0.4-0.8 cm, kérjük, tegye meg a tényleges termék, mint a standard, a megértés.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában