.

.

Dugattyús Szivattyú Axiális Dugattyút Szivattyú Hidraulikus Olaj Szivattyú 25YCY14-1B 40YCY14-1B nagynyomású Szivattyú (25YCY14-1B)

Dugattyús Szivattyú Axiális Dugattyút Szivattyú Hidraulikus Olaj Szivattyú 25YCY14-1B 40YCY14-1B nagynyomású Szivattyú (25YCY14-1B)

HUF 101250.00

Az áruk közül
A raktárban

1. Mi szívesen segítünk a gyorsabb express teljesíteni a megrendelését az ingyenes szállítási( DHL, UPS, a FEDEX, a TNT EMS )kap alatt 1 hét. 2. Pls nézd meg a méretét, a szerelés előtt, hogy a rendet. 3. Biztosítunk különböző modellek szivattyúk Kiváló minőségű. 4. Ha szeretné tudni, hogy pontosan átfutási idő, vagy szüksége van rá, sürgős, kérem lépjen kapcsolatba velem. 5. Ha bármilyen további kérdése van, kérem lépjen kapcsolatba velem.YCY sorozat axiális dugattyús szivattyú lesz 31.5 MPa nyomás tiszta hidraulikus olaj bemeneti mindenféle hidraulikus emelő, hidraulikus motor hidraulikus rendszer generál hatalmas motiváció.Ugyanakkor ez a pumpa lehet használni, mint egy hidraulikus motor.Igényei szerint, ez a szivattyú a különböző változó formában.Az olaj szivattyú, olaj, motor, széles körben használt hajó, légi közlekedési, bányászati, kohászati, öntés, kovácsolás, gép, eszköz, mindenféle gépek, a jellegzetes kis mennyiségben, nagy hatásfokú, hosszú élettartam, speciális design, kompakt szerkezet, kényelmes, karbantartás.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában