.

.

CHENGY Fehér 3 Kerekes Kerékpár Kosár az Idősek Felnőtt Tricikli Három Kerék Kerékpár 7 Sebesség, 24 Hüvelykes Kerék Rakomány Kosár (Fehér)

CHENGY Fehér 3 Kerekes Kerékpár Kosár az Idősek Felnőtt Tricikli Három Kerék Kerékpár 7 Sebesség, 24 Hüvelykes Kerék Rakomány

HUF 6993.00

Az áruk közül
A raktárban

【NAGY KAPACITÁSÚ BEVÁSÁRLÓ KOSÁR】- Ez a Tricikli Egy Nagy Hátsó Bevásárló Kosár, Mely Kényelmesen tele Készletek Is Alkalmas Piknikezésre A Tárolást Élelmiszert. 【Javasolt Emlékeztető】 1. Állítható Ülés Magasság : 80-90cm/31.5-35.4 be. 2. Alkalmazható Tartomány Magasság : 160-180cm/63-72.8 3. A Telepítési Utasításokat A Tricikli Vagy Zárt A Csomagot, Kérjük, Figyelmesen Olvassa El, Mielőtt Telepíti Az Tricikli. 4. Minden Eszközt Tartalmaz A Csomag, Kiegészítő Eszközök. 5. Kérjük, Tudatosan Betartsák A Helyi Közlekedési Szabályokat, Amikor Utazik. 【ROBUSZTUS DESIGN, KÖNNYŰ TELEPÍTENI】Ez a Tricikli Egy Nagy Hátsó Bevásárló Kosár, Mely Kényelmesen tele Készletek Is Alkalmas Piknikezésre A Tárolást Élelmiszert.Széles Egyenes Kormány Biztosítja A Stabil, Kiegyensúlyozott Lovagolni, De Az Állítható, Párnázott Cirkáló Nyereg Elnyeli A Dudorok. 【TÖKÉLETESEN TRICIKLI】- Ez a Teljes méretű Tricikli Felnőttek Számára Tökéletes Azok Számára, Akik Szeretnék Élvezni A Szabadban.A háromkerekű Design Nagyobb Stabilitást Biztosít, Mint Egy Kerékpár. 【GYAKORLATI háromkerekű KERÉKPÁR】- Alkalmas az Ön Számára, Hogy Használja, Amikor A Városban, Tengerparton, Vagy Vásárolni.Felnőtt Tricikli Kerékpárok Alkalmasak Különböző Útfelület Pedig Várhatóan Hosszabb Ideig Nem Használja.A tricikli készült, magas minőségű, vas, illetve támogatja egy teljes súlya 350 kilogramm, a lovas, a rakományt.Amellett, hogy a praktikum, a tricikli, a háromkerekű tervezés biztosítja, biztonságos, stabil vezetés, a keret továbbra is erős, stabil.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában