.

.

4DB Ortho Kulcs Egyértelmű az Igazító-Eltávolító Eszköz Invisalign Kivehető Fogszabályozó, Csatlósai által A Pultool (rózsaszín, kék, zöld, fehér)

4DB Ortho Kulcs Egyértelmű az Igazító-Eltávolító Eszköz Invisalign Kivehető Fogszabályozó, Csatlósai által A Pultool (rózsaszín,

HUF 1753.65

Az áruk közül
A raktárban

✅Horog fej kialakítás : könnyen eltávolítható, fogszabályozó, higiénikus fogszabályozó eltávolítása, kicsi, praktikus.A Kalibráló Eltávolító Eszköz biztosítja a kényelmes, egyszerű szétszerelés a fogszabályzót, anélkül, hogy aggódnia kellene fogat sérülés. ✅ABS megerősített, valamint megerősített anyag : biztonságos, higiénikus,Adja higiéniai takarítás igazító eltávolítás folyamat. ✅Csúszásmentes gyűrű : könnyen kezelhető, ergonomikus.A markolat a gyűrű bármely ujj, valamint a külső burkolat egy non-slip minta. ✅Elkerülni a kezét : Gyakorlati zárójel picker megakadályozza a por a kezét, hogy belépjenek a szád, tiszta, higiénikus. ✅, Amit kapsz : 4 db Láthatatlan Fogszabályozó Elszívó ,rózsaszín, kék, fehér, világos zöld, különböző színekben, hogy megfeleljen a különböző igényeket.Termékleírás Termék neve : Kapcsos extractor Termék anyaga : ABS termékleírás : 4 db / csomag Termék színe : rózsaszín, kék, fehér, világos zöld Hatály : alkalmas az eltávolítása láthatatlan fogszabályzód, csatlós zárójelek A termék tartalmaz egy hook kapitány, hogy a horgok a fogszabályzód, könnyen eltávolítható, köszönés, hogy a csat a sérülés okozta húzza.A csomag tartalmazza : 4x fogszabályozó extractor.

Nagyobb, mint az információ

Termékek a kategóriában